Pitaya meyvesi Nasıl Yenir Pitaya meyvesi Nasıl Pişirilir?

Konusu 'Diyet ve Beslenme' forumundadır ve Halit tarafından 27 Temmuz 2011 başlatılmıştır.

  1. Halit

    Halit New Member

    Pitaya meyvesi Nasıl Yenir Pitaya meyvesi Nasıl Pişirilir?

    Pitaya.jpg

    Taze meyve olarak yiyebileceğiniz gibi; salatalarınızda, tatlılarınızda, yemeklerinize, kokteyllerinize ilave edebilirsiniz. Dekoratif görüntüsü, garnitür olarak kullandığınız yerlere renk katacaktır.

    Muhafaza Koşulları: 7 ºC de %80 – %90 nemde muhafaza edilmelidir.

    Besin Değerleri: C, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum ve Lif ihtiva etmektedir

    Faydaları: İçerdiği besin ve mineraller itibariyle gözlerin görüş yetisini kuvvetlendirme ve yüksek tansiyonu önleme gibi bir takım özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca içerdiği kalsiyum sayesinde güçlü iskelet sistemi ve kemikler için yararlıdır. Elektrolize yardımcı olur ve vücudun nem dengesini kontrol altında tutar

Sayfayı Paylaş